Firstbeat hyvinvointianalyysi

195.00 

Hyvinvointianalyysi palvelumme sisältää 3 päivää kestävän kotona tehtävän Firstbeat sykevälimittauksen, tulosten analysoinnin sekä analyysin purun ja yksilölliset valmentajan antamat ohjeet tulosten perusteella joko puhelimitse (max 30 min) tai kirjallisena.

Lue alta tarkempi kuvaus palvelusta.

Kuvaus

Firstbeat hyvinvointianalyysi

 

Tarkemmat tiedot:

Mittaus antaa tietoa palautumisestasi niin päivittäisestä toiminnastasi kuin unesi ajalta. Sen avulla näet konkreettisesti miten ja millaiset  stressitekijät sinuun vaikuttavat, opit unen palauttavuudesta ja pystyt seuraamaan liikumisesi terveys- ja kuntovaikutuksia.

 

Mittausta ennen annetut taustatiedot ja mittauksen aikana pidetty mittauspäiväkirja yksilöivät tulokset yhä selkeämmin juuri sinun elämääsi. Sydämen sykevälivaihtelua seuraamalla on mahdollista tunnistaa kuormittumisen merkit varhaisessa vaiheessa, jolloin voimme  oheistaa ja motivoida sinua tarvittaessa elämäntapamuutoksiin sekä  auttaa sinua pienentämään stressitasoasi ja säästämään sairastelusta aiheutuvia kustannuksia.

 

Hyvinvointianalyysi on sijoitus tulevaisuuteesi, sillä sen avulla tuet jaksamistasi, vältät uupumista, näet missä tilanteissa vahingollista stressiä kertyy ja opit, miten juuri sinä palaudut parhaiten.

 

Analyysin ja valmentajiemme suositusten avulla

  • parannat unesi laatua

  • opit palauttamaan voimavarojasi päivittäin

  • tunnistat mikä on sinulle sopiva määrä liikuntaa

  • näet arkiaktiivisuuden määrän vaikutuksen

  • voit seurata energiankulutustasi

  • ymmärrät esim. ruuan tai  alkoholin vaikutuksesta uneen

 

Mittaus on helppo tapa nähdä oman kehon ja mielen tila

 

Laitteen tultua postissa kotiisi on se helppo kiinnittää mukana tulevan ohjeen avulla ihoon kahdella liimattavalla nepparikiinnikkeellä. Samoja kiinnikkeitä käytetään esim EKG-mittauksissa. Laite mittaa sykevälivaihtelua kolmen päivän ajan, mutta suihkuun tai saunaan mennessä mittari otetaan pois, koska ei siedä suoraa vettä. Muuten sitä pidetään kaiken aikaa ja eletään ihan normaalisti. Laitteeseen tottuu tosi nopeasti ja se on täysin huomaamaton vaatteiden alla.

 

Mittauspäivinä saat puuhailla mitä ikinä puuhaileetkin, kunhan mukana on pari arkista työpäivää ja yksi vapaampi päivä. Päiväkirjaa täyttäessä  tärkeintä on merkitä lepoaika (nukkumaanmeno ja herääminen) sekä työaika. Itselle parasta on aina, mitä enemmän sinne jaksaa päivittäin tapahtumia (ruokailut, palaverit, tunnereaktiot, ulkoilut, liikuntasuoritukset  jne…) laittaa. Silloin yhä selkeämmin pystyt toteamaan, mitä mikäkin vaikuttaa omaan hyvinvointiisi.

 

Tilaus ja analyysi tapahtuvat näin:

  1. Täyttäessäsi laskutustietoja kirjoita Lisätiedot kohtaan haluamasi mittausajankohta, johon kuuluu kaksi arkipäivää ja yksi vapaapäivä. Huomaa, että mittaus voidaan suorittaa aikaisintaan 7 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Ja jos puhelinnumero, sähköposti- tai postiosoite on eri kuin laskutustiedoissa, niin lisää myös ne lisätietoihin.
  2. Kun olet suorittanut mittauksen (3 päivää) saamiesi ohjeiden avulla, palautat laitteen postissa mukana tulleessa palautuskuoressa.
  3. Laitteen palauttamisen jälkeen ja analyysin valmistuttua (viimeistään 2 vk laitteen palauttamisesta), valmentaja ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen sinulle sopivan ajan puhelin- tai skypeistunnolle. Halutessasi voimme tehdä tämän myös kirjallisena ohjeistuksena. Valmentaja käy siinä kanssasi läpi mittauksen tulokset Hyvinvointianalyysin raportista (saat itse myös tulokset kirjallisesti sähköpostiisi) ja antaa mahdollisesti muutamia ohjeita tai kehittämiskohteita analyysin perusteella.

 

Tilaa laite nyt, niin pian näet omin silmin miten stressi sinuun vaikuttaa ja miten nukut yösi! Näin pystyt paremmin myös tekemään tarvittavia muutoksia elämäntapoihisi. Analyysiraportin lisäksi annamme näihin ammattitaitoista valmennusta. Halutessasi olemme tukenasi ja autamme sinua eteenpäin jatkossakin vireyden tiellä.

 

Jos olet kiinnostunut yli viiden hengen ryhmän mittaamisesta, niin ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Saatat myös pitää...