Valmentajana Leena

0.00 

Alkuhaastattelu on maksuton. Siitä etenemme oman tilanteesi ja tavoitteittesi mukaisesti valmennustapaamisiin, joiden hinta on 95 € /tunti. Täytä ja vastaa muutamaan kysymykseeni alla olevasta painikkeesta, niin otan sinuun yhteyttä alkuhaastattelun merkeissä.

Täytä ja vastaa

Valitessasi minut valmentajaksesi, saat mukaasi kokeneen kriisivalmentajan, joka tuntee mielen tapoja saada aikaan jumeja ja ongelmia. Yhdessä avaamme niitä uskomuksia, jotka estävät kulkemasta haluttua polkua. Voit lukea lisää alta tuotekuvauksesta.

Alue, jossa lähivalmennukset ovat mahdollisia on pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Jos asut etäämmällä, voit valita etävalmennusmahdollisuuden.

Kuvaus

Valmennusta vireyden tukemiseen

Valmennuksessa rakennat omaa jaksamistasi ja halua mennä eteenpäin, vaikka elämä olisi kolhinut. Valmennusprosessin aikana tulet aidosti kuulluksi ja kohdatuksi sekä pääset tutkimaan omia kokemuksiasi, ongelmiasi ja tunteitasi luottamuksella, turvallisesti ja hallitusti. Valmennuksessa löytyvät omat keinosi ja tapasi elämäsi hallintaan. Valmentaja vastaa prosessista auttaen sinua löytämään vahvuuksiasi sekä tukemaan ja lisäämään voimavarojasi elämäsi ongelmakohdissa.

Aloitamme aina alkuhaastattelulla, jonka aikana tutustumme, keskustelemme ja teemme valmennussopimuksen, jossa sovitaan prosessin etenemisestä. Valmennus on aina yksilökohtaista ja luottamuksellista.

Virvote työkirja - Mieli

Mielesi johtaa sinut vireyteen.

Kaikki perustuu toimintatavan muutokseen

Meillä kaikilla on omia tapoja tehdä ja ajatella asioita. Vireys on pitkälti kiinni siitä, millaisiksi nämä ovat elämän saatossa muodostuneet. Joskus ajatukset ja tavat eivät johda hyvään tai eivät palvele enää tarkoitustaan. Tapa vain on juuttunut mieleen, kehoon ja ajatteluun eikä se nosta vireyttäsi.  Muutosvalmennuksessa sinut ohjataan löytämään omat jumikohtasi ja löydät valmentajan avulla omia voimavaroja muuttamaan tapojasi sinua paremmin palveleviksi. Sinun ei tarvitse välttämättä kertoa edes mikä ongelma on, koska teet harjoitteet pääosin mielessäsi valmentajan turvallisesti ohjaamana. Valmennuksissa mukana on NLP:tä, muutosvalmennusta ja tietenkin valmentajan elämänkokemusta ja persoonaa. Jokainen tapaaminen on vuorovaikutusta sinun ja valmentajan välillä. Valmentaja on kohtaamisessa juuri sinua varten, kuunnellen, tukien ja luottaen aina siihen, että sinulla on paras ratkaisu vireyttäsi tukemaan, koski se sitten työtä, vuorovaikutusta tai elämän haasteita.

Oma vireys tarvitsee omat rajat työssäkin.

Työstä iloa, tulosta ja vuorovaikutusta

Työ on iso osa elämää ja vireyttä. Siihen kuuluu niin kotityö, palkkatyö kuin yrittäjyys. Ja noiden asioiden sisällä skaala on laaja ja ikään sovittuva; Lapsena leikki on työ, nuorena opiskelu on työ, aikuistuessa oma koti ja perhe on monelta osin työtä, harrastaminenkin on osin työtä ja toisesta ihmisestä huolenpito on ehdottomasti työtä. Emme siis puhu pelkästään työstä, josta saa palkkaa tai rahallista tulosta. Valmennuksessa työtä käsitellään siis laajana, elämään ja omaan vireyteen liittyvänä tekemisenä. Usein työstä syntyvät ongelmat liittyvät palkkatyön tai yrittäjyyden aikatauluihin, vuorovaikutukseen, osaamisen ja työn kohtaamiseen, väsymiseen, turtumiseen tai jopa uupumiseen.

Hankalista elämäntilanteista eteenpäin

Joskus elämä jumittaa eron tai muun elämänkriisin kohdalla. Jos olet jäänyt kiinni kriisiisi, voit nopeuttaa selviämistäsi ja uuden elämän aloittamista valmentajan avulla. Erosta pääsee nopeammin kohti parempaa elämää, kun eroaan selvittää. Kyseessä ovat ongelmat, joita parisuhteessa on yhdessä saatu aikaan. Kun alkaa ymmärtämään, mikä parisuhteessa johti eroon ja miten voisi toimia toisin, saa voimaa ja taitoja kohdata elämän tulevia haasteita. Valmennuksessa tutkitaan ja aikaansaadaan uudenlaista tapaa elää, sitä, mitä olet toivonut ja unelmoinut.

Oli kyseessä sitten ero tai muu kriisi, eteenpäin pääsee avun ja tuen kanssa nopeammin ja helpommin. Elämässään on aina itselle oikeassa paikassa.  Siitä on hyvä jatkaa kohti omannäköistä hyvää elämää.

Elämässä voi olla parasta ne kipeät iskut, koska ne saavat loppujen lopuksi elämään enemmän ja löytämään syvemmin itseä. Se on arvokasta.

 

Saatat myös pitää...