Vireysvalmennus pienryhmässä

655.00 

Vireyttä tukevat pienryhmävalmennukset. Valmennuksiin kuuluu Firstbeat hyvinvointianalyysi ja valittavanasi on uni-, kunnonkohotus- tai painonhallintaryhmä. Ryhmähinnalla saat 1175 € arvoisen paketin 520 € edullisemmin kuin erikseen ostaen. Kerää viiden hengen porukka, tai osallistu aloitustapaamisiin, jolloin ryhmä muodostuu kun viisi osallistujaa on kasassa.

Testaa, mikä valmennus auttaa sinua parhaiten sekä tutustu valmennuksiin lisää selaamalla alaspäin.

Kuvaus

Miksi pienryhmä?

Pienryhmävalmennukset ovat laajalti toimivaksi havaittuja konsepteja, joiden avulla valmennukset saadaan yksilöityä isoja ryhmäohjauksia paremmin. Ne tulevat osallistujalle kuitenkin halvemmaksi kuin Personal trainer-valmennukset.

Pienryhmävalmennus on sinua varten, jos:

 • kaipaat apua tavoitteittesi saavuttamiseen
 • pidät pienestä ryhmäpaineesta
 • haluat tavata muita samoista asioista kiinnostuneita
 • haluat saada yksilöllisen suunnitelman kuinka edetä
 • kaipaat muiden näkökulmia omaan tilanteeseesi

Mistä valmennuksemme koostuu?

Pienryhmävalmennuksemme alkavat yksilöllisellä 30 minuutin alkuhaastattelulla, jossa kartoitetaan tämän hetkinen tilanteesi ja ohjeistetaan pakettiin kuuluvan  hyvinvointimittauksen tekeminen. Valmennuksessa käytetään apuna Firstbeat hyvinvointimittausta, jonka avulla mitataan vuorokauden aikaista palautumista sykevälivaihtelusi avulla. Mittaus pohjautuu laajaan tieteelliseen tutkimukseen ja palautumisraportin avulla voidaan yhdessä selvittää asiat, jotka juuri sinua stressaavat. Tämä mittaus tehdään valmennuksen alussa ja lopussa, jotta voimme paremmin todentaa valmennuksessa tapahtuneen kehityksen.

Firstbeat mittaus kertoo:

 • stressin ja palautumisen suhteen
 • miten ja milloin oma kehosi kokee stressin
 • oman yksilöllisen reagointisi
 • unen ja valveajan palauttavien hetkien ajan ja määrän

Valmennus kestää yhteensä kuusi kuukautta. Pienryhmä tapaamisia on kerran kuussa (6 x 60 min) ja Firstbeat hyvinvointianalyyseista jokainen saa oman palautteensa yksilöohjauksena sekä alussa että lopussa (2×60 min). Aihealueina valmennuksissa voi olla uni, kunnonkohotus ja painonhallinta.

 • Uniryhmissä käydään läpi mm. oma vuorokausirytmisi, unen arvostus, unihygienia ja päivittäisen toiminnan merkitys unelle.
 • Kunnonkohotusryhmissä jokainen saa oman treeniohjelman tavoitteensa mukaan ja yhteisissä valmennuksissa treenataan ulkona omalla kehonpainolla, kahvakuulilla, trxillä jne. Tässä ryhmässä on mahdollista hoitaa kaikki ryhmävalmennukset myös omalla bootcamp-radalla Lopella.
 • Painonhallintaryhmissä jokainen saa oman ruokavalionsa ja valmennuksissa harrastetaan kevyttä liikuntaa ja samalla käydään läpi painonhallintaan liittyviä tekijöitä kuten uni, tunteet, ympäristötekijät jne.

Kaikissa valmennuksissa hyödynnetään ratkaisukeskeistä psykologiaa, NLP:tä, aikuiskoulutuksen menetelmiä sekä maalaisjärkeä. Emme julista yhtä asiaa tai mantraa vaan pyrimme löytämään toimivat ja pitkäaikaiset ratkaisut yhdessä ohjattavan kanssa.

Etkö tiedä mikä valmennus olisi sinulle sopiva? Klikkaa tästä ja voit kyselymme avulla selvittää mikä ryhmä sopisi juuri nyt parhaiten.

Missä valmennukset toteutetaan?

 • Uniryhmät tapaavat pääsääntöisesti Rajamäellä tai Nummella.
 • Painonhallinta- ja kuntoryhmät tapaavat pääsääntöisesti Lopella, Riihimäellä, Hyvinkäällä tai Karkkilassa.

Valmennuksien hinta on vain 655,00 euroa (sis alv) per henkilö, ja voit kysyä maksua erissä (ei kuitenkaan verkkokauppaostoksena). Hinta sisältää mittaukset, jossa verkkokauppamme hinta kahdelle mittaukselle on 390 € ,  8 tuntia valmennusta, jonka normaali à tuntihinta/hlö on 95 € ja päälle vielä materiaalit, jotka normaalisti  kustantavat n. 25 €/hlö. Säästät siis ryhmässä omasta valmennuksestasi yli 500 € ja silti saat sekä henkilökohtaista valmennusta että ryhmän tuen.

Alkuhaastattelut ja mittaukseen ohjaus pyörivät 2018 vuonna aina noin pari kertaa kuukaudessa. Tämän jälkeen noin parin viikon päähän sovitaan yksilötapaaminen hyvinvointianalyysin purkamiseen sekä valitaan sinulle ajallisesti ja paikallisesti sopiva ryhmä jossa aloitat.

Voit varata (info@virvote.fi)  henkilökohtaisen 30 minuutin alkuhaastattelun (voidaan tehdä puhelmissakin!) 

Valmennukset toteutuvat,   kun yhteen ryhmään on ilmoittautunut viisi henkilöä. 

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupasta tai olla yhteydessä meihin tästä, jos sinulla on jotain kysyttävää.

 

 

Saatat myös pitää...