Rakenna vireytesi pohja kestäväksi

 

Autamme sinut alkuun. Liity kk-kirjeen tilaajaksi, saat maksutta viisi valmennuskirjettä! 

Liittyessäsi saat lisäksi:

 • Pääsyn Virvotteita jäsenalueellemme. Sieltä löydät rahan arvoisia etuja mm. testejä, tehtäviä ja videoita niin ikään veloituksetta (norm 2-10 euroa per materiaali)
 • Kuukausikirjeen, joka sisältää lyhyen valmennuksen, tarjouksen ja ajankohtaista asiaa vireydestä. Voit milloin tahansa poistua kuukausikirjeen sähköpostilistalta niin halutessasi.

Vireyden perusteet

Vireyden hyvä perusta antaa pohjan jaksamiseen.

 

Jos kuitenkin mietit vielä tilaamista, katso video sekä lue alta miksi meidän missiomme on vireys:

Vireys = Sinua ei väsytä, ajatuksesi juoksee kirkkaasti ja kehosi toimii hyvin. Tunnet voimaa, iloa ja intoa elämään.

 

löydä oma vireys

Löydä oma vireytesi – vireyden lähettiläät Anu, Päivi ja Leena auttavat perusteiden rakentamisessa.

Vireys on myönteinen voima,  jonka ansiosta tunnemme selviytyvämme. Vireys on psyykkistä ja fyysistä toimintavalmiutta. Jos vireys kuulostaa korvaasi väärältä, voi olla, että kutsut sitä jollain muulla nimellä kuten pirteys, tarmokkuus, eloisuus, vilkkaus, toimeliaisuus tai energisyys. Nimitit sitä miksi tahansa, nyt voit käyttää hyväksesi meidän missiotamme vireyden lähettiläinä ja hyvinvoinnin lisääjinä elämässäsi.

Meidän tarinamme

 

Virvote oli alussa kahden naisen projekti, joka alkoi kun Pirteeks yrityksen Anu Kosonen etsi kumppania, jonka kanssa levittää hyvinvoinnin sanomaansa ja VITALGOn Päivi Saarijärvi oli aloittamassa omaa yritystään väsymysriskinhallinnan parissa. Vireys, ilo ja tekemisen meininki yhdistivät naiset ja näin lähti käyntiin mieletön matka ystävyyteen, yhteistyöhön ja yhteisiin projekteihin. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, kun uskaltaa kurkata avoimesta ovesta rohkeasti sisään.

Anu oli opiskellut ja kehittänyt itseään jo usean vuoden ajan. Nuorena hän haki kauan ammattia, josta pitäisi. Alettuaan  opiskella yliopistolla ravitsemustiedettä hän päätyi sen kautta tutkimuksen pariin. Tutkiminen jäi kuitenkin pian, koska Anun selkeä tahto oli tehdä ihmisten parissa töitä ja tästä alkoi matka ravitsemusvalmentajana. Vuosien varrella Anu on suorittanut lukuisia ohjaajakoulutuksia, jotka tavalla tai toisella sivuavat ravitsemusta, liikuntaa tai henkistä hyvinvointia. Ja tämä matka jatkuu edelleen, sillä vakaa uskomme on että jokainen voi aina kehittää taitojaan ja oppia lisää. Anu kuvaa, että eniten häntä  on sykähdyttänyt se, että jokainen projekti, jossa hän valmentaa toista ihmistä, on hyvin yksilöllinen polku. Siinä valmentajan ja valmennettavan persoonat  ja omat ajatukset vaikuttavat suuressä määrin valmennuksen lopputulokseen. Anu on löytänyt oman tiensä Pirteeks yrityksensä myötä ja on varma, että sinäkin onnistut löytämään omasi.

Päivi on puolestaan lähtöisin enemmän bisnesmaailmasta. Hän on tehnyt uraa muun muassa matkatoimistoissa ja lentoyhtiössä. Ilmailun parissa esimiehenä ja resurssivastaavana hän löysi oman intohimonsa, vireyden edistämisen. Se tapahtui väsymyksen ja siitä aiheutuvien riskien hallinnan kautta, jotka johtivat opintoihin unilääketieteen, ravitsemustieteen sekä psykologian perusteisiin. Päivi intoilee aina siitä, mitä kaikkea voisimme tehdä, jos arvostaisimme untamme tarpeeksi ja oppisimme unen, vuorokausirytmin ja päivittäisen palautumisen tärkeän merkityksen. Koulutus IANLP -masteriksi sekä Muutosvalmentajaksi täydentää hänen osaamistaan vireyden lähettiläänä. Uniliiton hallituksessa hän tekee työtään unihäiriöiden tietoisuuden parantamisen ja vireyden edistämisen puolesta. Yksilövalmennusten lisäksi Päivi johtaa yrityksille FRM -vireysvalmennusta tarjoavaa VITALGO yritystä.

2015 vireysvalmentajiin liittyi myös Leena Koivu, jonka vahvinta osaamisalaa on muutosvalmennus ja kriisit. Hän on muun muassa business-mastercoach, ero-ohjaaja, työyhteisösovittelija. life coach ja NLP trainer. Hän on mukana tekemässä sekä valmennuksia että verkkokurssiamme. Leenan mukaantulo on vahvistanut yhteistä osaamista ja halua toimia vireyden lähettiläinä sekä yrityksissä että yksilövalmennuksissa. Kaikkien kolmen arvomaailmassa vireys lähtee mielen ja ajattelun voimasta, riittävästä oman rytmin mukaisesta unesta, laadukkaasta ravinnosta, omanlaisesta liikkumisen ilosta sekä työn ja vuorovaikutuksen kehittämisestä.

 

KUUKAUSIKIRJEESSÄ JAAMME KERRAN KUUSSA AJATUKSIAMME JA OSAAMISTAMME SINULLE. TARKOITUKSENAMME ON ANTAA SINULLE KONKREETTISIA VINKKEJÄ JA TUKEA PAREMPAAN JAKSAMISEEN.

Yksilöllisyys ja kokonaisvaltaisuus

HALUAMME ROHKAISTA SINUA TAVOITTELEMAAN SELLAISTA ELÄMÄÄ, JOTA OLET AINA HALUNNUT ELÄÄ. JA JOKA ON JUURI SINUN NÄKÖISESI. SE VOI TARKOITTAA…

…sellaista vireää olotilaa, jossa koet jaksavasi hoitaa kaikki vaikeiltakin tuntuvat asiat.

…sellaista työtä, joka innostaa sinua tai jota opit arvostamaan niin, että se innostaa sinua.

…sellaista elämää, jossa ihmissuhteesi toimivat.

…kuntotasoa, joka sopii elämäntyyliisi.

…ravitsemuksellista tilaa, jossa juusi sinä voit hyvit ja pysyt terveenä.

…mitä tahansa muuta, joka saa sinut nauttimaan elämästäsi enemmän.

Vireys on monen asian summa ja elämää on katsottava kokonaisuutena, jos haluaa tavoitella optimaalista vireystilaa. Nimenomaan tähän me olemme erikoistuneet.

Tiede ja kokemus yhdistettynä

 

Kirjeemme vinkit ja ajatukset rakentuvat asiakkaittemme saamista tuloksista ja omista kokemuksistamme sekä siitä, mitä olemme oppineet ja mitä opimme jatkuvasti lisää. Meille on todella tärkeää, että saat tieteeseen perustuvaa uusinta tietoa.

Myös me kehitämme itseämme kokoajan lisää ja uskomme, että sinä voit auttaa meitä siinä. Kun tilaat uutiskirjeen, niin tarjoamme sinulle ajatteluasi avartavaa tietoa ja konkreettisia vinkkejä oman elämäsi muutokseen. Jos haluat, voit vastata viestiin ja kertoa omia ajatuksiasi. Kuulemme niistä mielellämme.

 

Tilatessasi kuukausikirjeen lähetämme sinulle maksuttoman valmennuksen kultakin vireyden osa-alueelta (arvo 25 euroa). Sillä pääset alkuun väsymyksen taltuttamisessa! Lisäksi saat salasanan, jolla pääset Virvotteita jäsenalueellemme.

 

 

Kirjoita alla olevaan laatikkoon nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle viisi valmennusta vireyteen ja kirjeen kerran kuussa. Jos haluat perua tilauksesi, niin voit tehdä sen helposti kirjeestä löytyvästä “poistu listalta” -linkistä.

Helposti kohti pysyvää muutosta

Liittymällä vireyden edistäjien kasvavaan joukkoon otat selkeän askeleen kohti pysyvää tasapainoa ja hyvinvointia elämässäsi. Olemme pyrkineet purkamaan kaiken turhan pois valmennuksistamme ja pysymme perusasioissa. Kuukausikirjeemme antaa sinulle vinkkejä, joista voit valita itsellesi sopivat vaihtoehdot, jotka tuntuvat sinusta helpoilta toteuttaa. Paras ja pysyvin muutos saadaan aikaan aloittamalla pienimmästä ja helpoimmasta muutoksesta.

Vireää päivää ja elämää sinulle!

Terveisin,

Anu ja Päivi sekä Leena

Virvote – tuotemerkin kehittäjät

 

Yhteystietosi ovat meillä turvassa: Emme myy tai anna niitä eteenpäin ilman lupaasi.

LUPAAMME

 • Lähettää sinulle salasanan Virvotteita jäsenalueellemme
 • Lyhyen ja helpon viiden valmennuksen sarjan kohti vireyttä
 • Lähettää viestin kerran kuussa
 • Kertoa sinulle hyviä vinkkejä ja linkkejä itsesi vireyttämiseen
 • Tuoda pirteyttä ja intohimoa elämääsi
 • Palkita sinut tilaajana tarjouksilla ja mahdollisuudella saada ensimmäisenä tuotteitamme ja valmennuksiamme
 • Tarjota sinulle tilaajana mahdollisuuden vaikuttaa palautteellasi tuleviin tuotteisiimme ja valmennuksiimme
 • Emme luovuta tietojasi missään tapauksessa eteenpäin
 • Voit keskeyttää tilauksen tai muokata tietojasi milloin vain jokaisesta viestistä löytyvän linkin avulla

 

Ole muutos, jota etsit.

Mahatma Gandhi

 

Vireyttä

Energiaa elämääsi