Tunteesi ovat sinun sisäinen ohjausjärjestelmäsi. Ne näyttävät sinulle oikeaa suuntaa. Silloin kun tunnet selkeyttä ja hyvää mieltä, olet todennäköisesti juuri sillä tiellä, millä haluatkin. Kun taas kaikki näyttää tuskaiselta ja epäselvältä, haet oikeaa suuntaa.

Kun olet toiveikas, vaikka sinulle olisi tapahtunut tuskaisia asioita, olet suuntautumassa oikeaan suuntaan. Kun olet pelokas, ärsyyntynyt tai vihainen, ei ole oikea hetki päätöksen tekemiselle. Pysähdy silloin ja jää rauhassa tutkimaan vaihtoehtoja, ota selvää, tutustu faktoihin, opi lisää.

Rakkaus sydämessäsi tietää, mikä on sinun suuntasi. Kokeile rakkauden voimaa vaikkapa tämän ohjatun meditaation kautta:

Kuuntele meditaatio ja anna vastausten tulla

Tämä meditaatio löytyy verkkokurssin Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin -lopusta. Jos olet juuri tuossa tuskaisessa ja epäselvässä, pelokkaassa tilassa, koska parisuhde ei tunnu toimivan, saat kurssista tilaa rauhoittumiseen, ymmärrystä tapahtumiin ja helpotusta vaikeaan oloosi.

Sisäinen ohjausjärjestelmäsi voi olla sumun peitossa silloin kun sinulle tapahtuu epämiellyttäviä asioita. Löydät tästä verkkokurssista polkua omaan ohjausjärjestelmääsi sekä työkaluja kohti stressitöntä ja tyydyttävää parisuhdetta. Voit tutustua siihen tästä.

Miksi osallistuisit millekään verkkokurssille:

1. Kaikilla on hurjan paljon tietoa kaikenlaista asioista. Tiedon hyödyntäminen on useinkin ongelmallista sen takia, ettei sitä saa tai osaa viedä käytäntöön. Muutos ei siis toteudu. Verkkokurssin avulla ja pitkäaikaisella tuella voit varmistaa muutoksen toteutumista.

2. Verkkokursseilla on koottuna asioita, joilla voit nostaa motivaatiotasi kohti pysyvää muutosta. Vaikka netistä löytyy lähes kaikki tieto hakemalla, yhdessä verkkokurssissa on kerättynä jo valmiiksi ne asiat, jotka ovat tarpeen haluamassasi asiassa eteenpäin menemiseen.

3. Verkkokurssi on helppo ja halpa, aikaan ja paikkaan sitomaton tapa syventyä omaan itseen ja muutokseen tarvittaviin toimenpiteisiin

4. Joskus asiat ovat vaikeita ryhmässä käsiteltäviksi. Arkoihin asioihin on helpompaa käydä kiinni omassa rauhassa ja kuunnella sillä tavalla ihan rauhassa omaa ohjausjärjestelmäänsä

Jos olet yrittänyt ratkaista asioita jo eri tavoilla, etkä ole vielä onnistunut, ehkä vielä ei ole aika pohtia eronkaan mahdollisuuksia. Käytä hyväksesi valmiiksi koottua pakettia parisuhteen ongelmien ratkaisemiseen vaihtoehtoisilla tavoilla.