Viime vuonna näihin aikoihin käynnistelimme kirjaprojektia. Olimme jo aikaisemmin kirjoittaneet pikaoppaan vireyteen, joka oli saanut ja saa edelleen hyvää palautetta. Siitä innostuneena halusimme tehdä kirjalle jatkoa työkirjan muodossa. Aluksi ajatuksena oli tehdä mahtava painettu opus kaikkine osa-alueineen. Sittemmin päädyimme aluksi julkaisemaan työkirjan viitenä erillisenä e-kirjana ja painetun koontiversion myöhemmin. Nyt neljä viidestä e-kirjasta on julkaistu ja myynnissä tällä verkkosivulla sekä viides osa eli Työ on juuri lähtenyt taittoon.

Olemme kirjoittaneet kirjat sinulle oman jaksamisesi tueksi yksilöllisellä otteella. Kirjojen opeilla ei voi parantaa sairauksia, mutta niillä voi saada lisää virtaa liian kiireiseen tai rasittavaan arkeen. Olemme itsekin oppineet paljon lisää kirjoja kirjoittaessa ja toivomme, että sinäkin saat niistä itsellesi lisää hyvinvointia.

Tämä on ollut upea matka. Lisää kirjoja tulee varmasti jossain vaiheessa, mutta nyt hengähdämme ainakin kesän verran ennen kuin edes alamme ideoimaan uusia kirjoja. Valmennukset jatkuvat normaalisti, esimerkiksi Vireyden verkkokurssi pyörii netissä koko kesän ja seuraava lähivalmennus järjestetään Lopella 11.6.

Annetaan hyvän kiertää!

Anu ja Päivi