Syksy on ollut upea. Itse rakastan kesää ja huomaan aina syksyn lähestyessä, että en haluaisi kesän loppuvan. En yhtään kaipaa viileää ja pimeää. Kuitenkin joka syksy huomaan nauttivani kirpeistä aamuista ja puiden ihanista väreistä. Muuttolintujen aurat ovat upeita ja meteli mahtavaa kun joukot siirtyvät kohti etelää. Tiettyä haikeutta aiheuttaa pääskyjen lähtö, mutta toisaalta puutarhassa pyörivät oravat tiivistävät tahtia kerätessään ruokaa varastoon talvea varten ja niitä seuratessa vierähtää montakin tovia. Lisäksi pimenevät illat antavat taas luvan takan lämmittämiseen ja kynttilöiden polttoon.

Jokainen vuoden aika voi siis olla vireyttävä ja ihana, kunhan sitä vain katsoo oikeanlaisten lasien läpi. Minulle syksy on myös työn lisääntymisen ja opiskelun aikaa. Kun pääsee koulutukissa ja valmennuksissa tuulettamaan päätään, niin itsekin kasvaa uusiin mittoihin. Huomaa siis meidän tänään alkava verkkokurssimme Selkeästi hyvä olo. Kurssille pääsee vielä tällä viikolla mukaan!

Oikein ihanaa syksyn jatkoa kaikille toivotellen,

Anu