Joko sinuun on tarttunut juhlamieli ja tunnistat itsessäsi suomalaisen sitkeyden, toisistamme huolenpitämisen ja valtavan kehittymisen voiman. Meissä kaikissa se on jo geeniperimästä lähtien, siitä olemme varmoja.

Tunne, miten juhlailmapiiri kihertää jokapuolella, kuuntele hyviä uutisia talouden kehittymisestä, näe suomalaisen luonnon ja ihmisten kauneus. Ollaan ylpeitä hyvästä maastamme. Annetaan sen näkyä!

Vuosi 2016 oli ihan ok, mutta meillä on voimakas tunne, että tämä vuosi on fanfaarien paikka. Olemme itse käärineet hiat, tehneet hommia heti uudenvuoden juhlinnan jälkeen ja hyvä tahti jatkuu. Verkkokurssimme lähtee helmikuun 6. päivä kolmannelle kaudelleen, Virvotteen tuotteet ja palvelumme saivat hyvän arvion mielipidetiedustelussa ja molempien Virvotteen naisten omat yritykset (Pirteeks ja Vitalgo) jatkavat vireyden nostoa FRM -vireysvalmennuksen, painonhallinnan, bootcampin ja uusien kehityshankkeiden parissa. On siis syytä olla onnellinen, kiitollinen ja luottavainen.

Haluamme tartuttaa vireyttä, voimaa ja iloa ympärillemme. Halua sinäkin, aloita jo tänään, muista mistä olet kiitollinen, onnellinen ja luota huomiseen!

T Anu ja Päivi