Viimeksi kun kirjoitin hyväksyvästä syömisestä sivusin kehopositiivisuutta. Miksi tuon tämän asian esille nyt tämän kertaisessa ravintoblogissa, johtuu siitä, että meillä se yleisin syy laihduttaa tai hallita painoa on näyttää hyvältä. Jos vain ja vielä joskus voisimme oppia sen, että kaikki näyttävät jollain tavalla hyvältä. Oikeilla vaatteilla ja meikeillä voi tehdä paljon, mutta myös ihan ilman vaatteita jokainen näyttää ihan ihmiseltä ja hyvältäkin vielä. Ja siihen kun vielä lisätän se tosiasia, että kauneus on katsojan silmissä. Otetaan alle kolme skenaarioita:

  1. Treffeillä mies toteaa minulle: ”No oothan sä kyllä ihan kiva, mutta kun oot niin maskuliinen kropaltasi, niin…”
  2. Kaksi viikkoa myöhemmin (en tasan ollut laihtunut tai muuttunut sitten grammaakaan) asiakas toteaa, että ootkohan sä nyt vähän liian laiha kuitenkin.
  3. Vielä viikko tähän, niin salilla bodari naureskelee, että sä olet niin ihana pieni pullukka.

Siis mitä?! Katsooko ne tyypit edes samaa ihmistä?! No ei ne katso. Ne näkevät mut omien silmiensä kautta. Omien arvojensa kautta. Omien ajatustensa ja odotustensa kautta. Ei siis voi kuin nauraa.

Mutta mitä tämä tarkoittaa minulle? Minäkin näytän itselleni erilaiselta eri päivinä. Välillä olen ihan blösö, välillä ihanan lihaksikas ja välilä sopivan laiha… Jos suhtautuisin kehooni sallivasti ja kehopositiivisesti, olisin, itselleni hyvä joka päivä. Voisin syödä armollisemmin ja kuitenkin terveellisesti. Ei tarvitsisi stressata syömisestä. Ei ajatella sitä eikä vouhkata siitä.

Sitä mä muuten inhoan kaikista eniten. Syömisestä ja ruoasta vouhkaamista. Perusasiat on perusasioita. Niin kuin vaikka se riittävä kasvisten syönti. Hoidetaan ne kuntoon ensin ja vouhkataan sitten. Pliis!

NYT! Mene peilin eteen. Voisitko sinä rakastaa itse itseäsi juuri sellaisena kuin sinä olet? Kaikista tärkeintä tässä maailmassa on olla hyvä ja rakastava ihminen. Se ei ole kiloista kiinni. Kukaan ei halua ‘ideaalivartaloista’ nalkuttajaa rinnalleen. Katso ympärillesi mitä olet jo saavuttanut. Olisikohan jo aika muuttaa elämää armollisemmaksi ja hallita sitä omaa painoaan ihan järkevästi kaikessa rauhassa ilman mitään syyttelyä ja ihmedieettejä.

Jos tarvitset apua, soita, tekstaa, someta, sähköpostita -> Anu, 0403639287, anu.kosonen@pirteeks.fi, https://www.facebook.com/VapauduVasymyksesta/

TAI

Ota yhteyttä

TAI

Aloita kevyesti, jollain verkkovalmennustuotteellamme, jos et heti uskalla olla suoraan yhteydessä. Mene ja osta tästä!

PS: Noi poseeraavat tyypit tuolla ihan alussa on muuten huippu-urheilijoita. Se siitä urheilullisesta kehosta!