Kaksi yksinkertaista harjoitusta vireyden valintoja tukemaan

Harjoita vireyden arvostamista kirjoittamalla ja puhumalla siitä. Tee se oman terveytesi ja onnellisuutesi vuoksi sekä ylläpitämään läheistesi terveyttä ja iloa.

Kun vireyden arvostamista harjoittaa päivittäin, oppii samalla tukemaan hyvää oloaan korostamalla elämän myönteisiä puolia. Jo tämä hyödyttää terveyttä alentamalla stressiä ja ahdistuksen tunteita.

 
Ensimmäinen vinkki:

Vitalgo28.5.2013 073 (2)

Kokeiltu ja ah – niin tosi, tämä päivittäinen harjoitus on yksinkertainen ja arvokas huolimatta siitä, miten vähän aikaa se vie.

    • Varaa itsellesi pieni rauhallinen hetki kirjoittaaksesi ylös kaksi asiaa, joista olet kiitollinen tänään.
    • Tee se päiväkirjan tapaiseksi niin voit lisätä siihen asioita säännöllisesti.
    • Sen selaileminen auttaa hakemaan pientä lisämotivaatiota tarvittaessa. Joinain päivinä kiitollisuus on helpompi ilmaista kuin toisina, mutta myös huonona päivänä pystymme yleensä huomaamaan edes jonkin asian, josta olemme kiitollisia (esim. pilvet olivat erityisen kauniita tänään ja kiva kun pystyn kirjoittamaan).

 

Toinen vinkki:

Ota seuraava askel kiitollisuuteen ja ala säännöllisesti harjoitella myös asioiden sanomista ääneen.

DSC02346 pysty (2)

    • Avoin arvostuksen ja kiitollisuuden osoittaminen elämässä auttaa lisäämään myönteistä energiaa.
    • Se myös auttaa näkemään paremmin asiat, jotka ovat hyvin itsellämme ja nostattaa mielialaa samalla myös ympärillemme.

Kun olet oppinut ilmaisemaan kiitollisuutta ja arvostusta pienistäkin vireyden asioista, olet jo pitkällä. Kokonaisvaltaista vireyttä ja sitä edistävien valintojen omaksumista tukemaan olemme suunnitelleet vaivattomasti osallistavan, vireyttä tukevan verkkokurssin “Selkeästi hyvä olo”.

Olemme huomanneet, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Painonhallintaan, hyvään uneen, rauhallisuuteen tai itselle sopivaan ja mukavaan liikuntaan on saatava tasapaino mielen, unen, ravinnon, liikunnan ja työn sekä vuorovaikutuksen alueilla.

Yhden asian korjaaminen toki on askel eteenpäin, mutta jos sitä askelta ei tue muilla osa-alueilla, jää se helposti vaiheeseen ja siitä saattaakin seurata horjahdus tai jopa lopulta askel taaksepäin.

“Selkeästi hyvä olo” verkkokurssi antaa sinun rauhassa omaan tahtiisi edetä, pohtia ja hakea omia vastauksiasi siihen mikä on sinun selkeästi hyvä olotilasi. Kun tiedät tämän, saat kurssilta keinot hakeutua tavoittamaan omaa hyvinvointiasi ja vireyttäsi.

Kuten eräs osallistuja sanoi palautteessaan: “Yksi tärkeä oivallus jälleen kerran on ollut, että ihminen on kyllä aika paljon oman onnensa seppä”.

Lähde takomaan omaa onneasi 6.2. alkavaan seuraavaan 4,5 kuukautta kestävälle kurssille. Pääset sinne tästä.

paivi kiitollisena