Maksuttomia mahdollisuuksia

Minulla on tapana kuunnella erilaisten ”gurujen” youtube-videoita silloin tällöin. Saan sieltä usein oivalluksia ja ideoita omaan toimintaani tai omasta toiminnastani. Kanavat ovat ilmaisia ja upeita tietolähteitä. Ajattelinkin siksi jakaa esimerkkejä muutamista omista mielikanavistani.

Ideoita ja oivalluksia voi saada vain kuuntelemalla ja katselemalla

Useimmat kuuntelemani kanavat ovat englanninkielisiä, joistakin löytyy käännöksiä. Varmasti etsimällä löytyy myös suomenkielisiä kanavia, mutta omat ”guruni” näyttävät tulevan jostain muualta kuin Suomesta. Tämä ei tarkoita, etteikö Suomesta löytyisi monenlaista osaajaa ja asiantuntijaa.

Olisikin mukavaa, jos sinä olet löytänyt tai tiedät jonkun hyvän kanavan, pistäisit vinkkiä blogin loppuun omista löydöksistäsi.

 

Kun etsit youtubista näillä alla olevilla hakusanoilla, löydät mielettömän määrän vaihtoehtoja. Valitset vain aiheen, joka sinua kiinnostaa.

Oivalluksia oman toiminnan muuttamiseen löytyy:

TED talks (maailman parhaiden asiantuntijoiden lyhyitä puheita eri aihealueilta)

Joe Dispenza, Deepak Chopra, Gregg Braden, Bruce Lipton

Tony Robbins

Byron Katie

Filosofista, syvällistä ja henkistä kuunneltavaa löytyy:

Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Hicks, Abraham tai Esther

Mooji, Sadhkuru

Kun juuri kuuntelin Sadhkurua, kuulin taas oivalluttavan ajatuksen. Silloin kun halutaan kiduttaa ihmistä, häntä ei tapeta, vaan annetaan juuri ja juuri elää. Kuinka paljon teemmekään itsellemme tätä juuri ja juuri – elämää omilla kärsimyksen ajatuksillamme. Se, että aamulla toteamme olevamme elossa, on hyvä alku hyvälle elämälle. Sekään ei ole itsestään selvää, sillä joka yö kuolee miljoonia ihmisiä. Mikä onni, etten se tänä yönä ollut minä tai kukaan rakkaistani. Mikä onni! Olen kiitollinen siitä.

Verkkokursseja

Myös maksulliset verkkokurssit ovat kanavia, joita voi käyttää oman osaamisen kasvattamiseen tai oman halutun muutoksen hallintaan. Sinne osaajat ovat koonneet oman tietonsa, eikä silloin sinun tarvitse käyttää aikaa etsimiseen. Siitä kannattaa maksaa, koska aika useinkin tarkoittaa rahaa silloin, kun voit itse käyttää oman aikasi siihen, mikä sinulle tuottaa.

Verkkokursseista saat apua alkuun pääsemiseen, tielle lähtemiseen. Matka on sinun vastuullasi.

Meidän tarjontaamme voit tutustua tästä. Olemme koonneet oman osaamisemme siitä, miten elämästä voi tehdä energisempää ja siten nautittavampaa. Käy katsomassa ja käytä hyväksesi.

Energistä syksyä toivottaa

Leena