Henkilökohtaiset vireysvalmennukset

Valmennustapaamisissa tulet aidosti kuulluksi, saat harjoitteita ja toimintaohjeita yksilöllisesti sen mukaan, mitä sinä tarvitset. Valmennuksen tavoite on tukea sinun voimavarojesi kasvua.

Selvitämme kanssasi aluksi tilanteesi ja sen, mitä valmennukselta haluat. Tärkeintä on, että valmennus on tarpeisiisi sopiva ja saat sen avulla tuloksia.

Jokainen meistä valmentajista tekee töitä omalla persoonallaan. Kenet tahansa valitsetkin, saat tavoitteellista valmennusta joka pohjautuu kunkin vahvuuksiin, kokemukseen ja ammattitaitoon sekä NLP:hen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kun haluat saada ammattivalmentajan apua omalle matkallesi parempaan mielentilaan, uneen, ravintotilaan, liikkumiseen tai elämässä eteenpäin kulkemiseen, varaa aika alkuhaastatteluun. Lue lisää vireysvalmennuksesta alta.

Huomaathan, että palvelumme on tarkoitettu hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen ei suoranaiseen sairauksien hoitoon. Jos epäilet sairastavasi jotain, käänny lääkärin tai terapeutin puoleen. Jos jo sairastat jotain ja teet muutoksia ohjeidemme mukaan, neuvottele hoitovastuuhenkilösi kanssa muutoksien sopivuudesta. Tarvittaessa myös me ohjaamme jatkohoitoihin, jos koemme siihen tarvetta. 

Showing all 4 results