Henkilökohtaiset vireysvalmennukset

Valmennustapaamisissa tulet aidosti kuulluksi, saat harjoitteita ja toimintaohjeita yksilöllisesti sen mukaan, mitä sinä tarvitset. Valmennuksen tavoite on tukea sinun voimavarojesi kasvua.

Selvitämme aluksi tilanteesi ja sen, mitä valmennukselta haluat. Tärkeintä on, että valmennus on tarpeisiisi sopiva ja saat sen avulla tuloksia.

Jokainen meistä valmentajista tekee töitä omalla persoonallaan. Kenet tahansa valitsetkin, saat tavoitteellista valmennusta, joka pohjautuu kunkin vahvuuksiin, kokemukseen ja ammattitaitoon sekä NLP:hen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Valitessasi Anun, on ytimessä elämäsi hyvä rytmi. Se miten syöt, nukut ja liikut niin, että voit hyvin.  Ravitsemusvalmennus on työn laaja pohja. Anun intohimona on vahva luonto- ja eläinyhteys. Sitä kautta sinulla on mahdollisuus ottaa eläin- tai luontoavusteisuus mukaan valmennukseen.

Valitessasi Leenan, saat mukaasi kokeneen kriisivalmentajan, joka tuntee mielen tapoja saada aikaan jumeja ja ongelmia. Yhdessä avaatte niitä uskomuksia, jotka estävät kulkemasta haluttua polkua. Leenan intohimona on parisuhteiden haasteisiin liittyvät valmennukset.

Valitessasi Päivin, on ytimessä oma jaksamisesi. Se, miten palaudut, nukut ja miksi se on tärkeää oman hyvinvointisi ja turvallisuutesi kannalta. Uni ja vireys ovat työn laaja pohja. Päivin intohimona on edistää hyvinvointia, turvallisuutta ja vähentää riskejä vireyden avulla.

Kun haluat saada apua omalle matkallesi parempaan mielentilaan, uneen, ravitsemustilaan, liikkumiseen tai elämässä eteenpäin kulkemiseen, varaa aika alkuhaastatteluun. Tilaa aika ilmaiseen vireysvalmennuksen alkuhaastatteluun alta.

Huomaathan, että palvelumme on tarkoitettu hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen ei suoranaiseen sairauksien hoitoon. Jos epäilet sairastavasi jotain, käänny lääkärin tai terapeutin puoleen. Jos jo sairastat jotain ja teet muutoksia ohjeidemme mukaan, neuvottele hoitovastuuhenkilösi kanssa muutoksien sopivuudesta. Tarvittaessa myös me ohjaamme jatkohoitoihin, jos koemme siihen tarvetta. 

Näytetään kaikki 4 tulosta