Henkilökohtaiset vireysvalmennukset

Elämäntilanteet muuttuvat ja vanhat painolastit tai muutospelko voivat jarruttaa menoa. Pysähtyminen tekee silloin hyvää. Pysähtyminen ja asioiden rauhallinen tarkastelu vievät eteenpäin. Itsen ja oman suunnan tunteminen antaa jälleen voiman ja jaksamisen päivittäiseen elämään.

Pysähtymiseen ja pään sisäiseen keskusteluun tarvitaan joskus ulkopuolisia kysymyksiä ja uusia polkuja ajatuksille kuljettavaksi. Ota meihin yhteyttä, kun huomaat toistavasi samoja ajatuksia päivästä ja yöstä toiseen, -ajatuksia, jotka eivät johda mihinkään tai vievät tilannettasi yhä vain huonompaan.

Miten homma etenee?

Valmennustapaamisissa tulet aidosti kuulluksi, saat harjoitteita ja toimintaohjeita yksilöllisesti sen mukaan, mitä sinä tarvitset. Valmennuksen tavoite on tukea sinun voimavarojesi kasvua.

Selvitämme aluksi tilanteesi ja sen, mitä valmennukselta haluat. Tärkeintä on, että valmennus on tarpeisiisi sopiva ja saat sen avulla tuloksia.

Kenet valita?

Jokainen meistä valmentajista tekee töitä omalla persoonallaan. Kenet tahansa valitsetkin, saat tavoitteellista valmennusta, joka pohjautuu kunkin vahvuuksiin, kokemukseen ja ammattitaitoon sekä NLP:hen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Valitessasi Anun, on ytimessä elämäsi hyvä rytmi. Se miten syöt, nukut ja liikut niin, että voit hyvin.  Ravitsemusvalmennus on työn laaja pohja. Anun intohimona on vahva luonto- ja eläinyhteys. Sitä kautta sinulla on mahdollisuus ottaa eläin- tai luontoavusteisuus mukaan valmennukseen.

Valitessasi Leenan, saat mukaasi kokeneen kriisivalmentajan, joka tuntee mielen tapoja saada aikaan jumeja ja ongelmia. Yhdessä avaatte niitä uskomuksia, jotka estävät kulkemasta haluttua polkua. Leenan intohimona on parisuhteiden haasteisiin liittyvät valmennukset.

Valitessasi Päivin, on ytimessä oma jaksamisesi. Se, miten palaudut, nukut ja miksi se on tärkeää oman hyvinvointisi ja turvallisuutesi kannalta. Tasapainon löytäminen, unen hoito ja päivittäinen vireys ovat työn laaja pohja. Päivin intohimona on edistää hyvinvointia, turvallisuutta ja vähentää riskejä vireyden avulla.

Kun haluat saada apua omalle matkallesi parempaan mielentilaan, uneen, ravitsemustilaan, liikkumiseen tai elämässä eteenpäin kulkemiseen, varaa aika alkuhaastatteluun. Tilaa aika ilmaiseen vireysvalmennuksen alkuhaastatteluun alta.

Huomaathan, että palvelumme on tarkoitettu hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen ei suoranaiseen sairauksien hoitoon. Jos epäilet sairastavasi jotain, käänny lääkärin tai terapeutin puoleen. Jos jo sairastat jotain ja teet muutoksia ohjeidemme mukaan, neuvottele hoitovastuuhenkilösi kanssa muutoksien sopivuudesta. Tarvittaessa myös me ohjaamme jatkohoitoihin, jos koemme siihen tarvetta. 

Näytetään kaikki 3 tulosta