Vireysvalmennus, henkilökohtainen – etänä

Yksilövalmennuksen voi toteuttaa kätevästi myös etänä. Silloinkin valmennus räätälöidään sinulle sopivaksi. Valmennuksen tavoitteita voivat olla vireyden kokonaisvaltainen parantaminen, ruokavalion muokkaaminen, paremman unen löytäminen, stressin vähentäminen, tunnejumin purkaminen tai jokin muu aihealueisiimme sopiva tavoite.

Lue alta lisää hinnoistamme ja pyydä tarjousta sinulle räätälöitävää valmennusta varten.

Kuvaus

Etävalmennuksen kustannukset riippuvat valmennuksen kestosta ja siihen valittavista työkaluista. Voit valita joko sähköpostivalmennuksen tai puhelin/skypevalmennuksen. Kerro meille millaisen valmennuksen sinä haluaisit.

Klikkaa tästä, niin pääset täyttämään etävalmennuskyselyn, jonka saatuamme otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme valmennuksesta tarkemmin.

Teemme lyhyitä ja pidempiä valmennuksia aina tarpeen mukaan. Joskus riittää jopa yksi keskustelukerta, joka avaa uutta näkökulmaa ongelmaan. Joskus tarvitaan pidempiaikaista sitoutumista.

Alla esimerkkejä sekä yhden kerran, että  puolen vuoden valmennuksesta ja niiden kustannuksista:

Yksi valmennuskerta etänä puhelimitse 100€ (kesto max tunti) tai meilivalmennuksena 60€ (sisältäen ladattavaa PDFää ja/tai linkkejä) (sis alv)

Puolen vuoden etävalmennus sisältäen:
ruokapäiväkirjan ja unipäiväkirjan sekä analyysit ohjeineen
viikottaisen noin puolen tunnin valmennuskeskustelun puhelimessa

kuukausihinta: 200 euroa (sis alv)
puolen vuoden hinta yhteensä 1200 euroa (sis alv)

Ota yhteyttä, niin voimme tehdä sinulle sopivan tarjouksen. Klikkaa tästä, niin pääset etävalmennuskyselyyn.

 

Huomaathan, että palvelumme on tarkoitettu hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen ei suoranaiseen sairauksien hoitoon. Jos epäilet sairastavasi jotain, käänny lääkärin tai terapeutin puoleen. Jos jo sairastat jotain ja teet muutoksia ohjeidemme mukaan, neuvottele hoitovastuuhenkilösi kanssa muutoksien sopivuudesta. Tarvittaessa myös me ohjaamme jatkohoitoihin, jos koemme siihen tarvetta.