Valmentajana Anu

0.00 

Alkuhaastattelu on maksuton. Siitä etenemme oman tilanteesi ja tavoitteittesi mukaisesti valmennustapaamisiin, joiden hinta on 95 € /tunti. Täytä ja vastaa muutamaan kysymykseeni alla olevasta painikkeesta, niin otan sinuun yhteyttä alkuhaastattelun merkeissä.

Täytä ja vastaa

Valitessasi minut valmentajaksesi, on ytimessä elämäsi hyvä rytmi. Se miten syöt, nukut ja liikut niin, että voit hyvin.  Ravitsemusvalmennus on työni laaja pohja. Näen asiakkaan aina mielen ja kehon kokonaisuutena, jonka tasapainon eri alueista voit lukea lisää alta tuotekuvauksesta.

Alue, jossa lähivalmennukset ovat mahdollisia on pääsääntöisesti Hämeen, Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun alueella. Jos asut etäämmällä tutustu etävalmennusmahdollisuuteen.

Kuvaus

Valmennusta vireyden tukemiseen

Valmennuksessa rakennat omaa vireyttäsi. Valmennusprosessin aikana tulet aidosti kuulluksi ja kohdatuksi sekä pääset tutkimaan omia kokemuksiasi, ongelmiasi ja tunteitasi luottamuksella, turvallisesti ja hallitusti. Valmennuksessa löytyvät omat keinosi ja tapasi elämäsi hallintaan. Valmentaja vastaa prosessista auttaen sinua löytämään  vahvuuksiasi sekä tukemaan ja lisäämään voimavarojasi elämäsi ongelmakohdissa.

Aloitamme aina alkuhaastattelulla, jonka aikana tutustumme, keskustelemme ja teemme valmennussopimuksen, jossa sovitaan prosessin etenemisestä. Valmennus on aina yksilökohtaista ja luottamuksellista.

Virvote työkirja - Mieli

Mielesi johtaa sinut vireyteen.

Kaikki perustuu toimintatavan muutokseen

Meillä kaikilla on omia tapoja tehdä ja ajatella asioita. Vireys on pitkälti kiinni siitä, millaisiksi nämä ovat elämän saatossa muodostuneet. Joskus ajatukset ja tavat eivät johda hyvään tai eivät palvele enää tarkoitustaan. Tapa vain on juuttunut mieleen, kehoon ja ajatteluun ja vie vireyttäsi alaspäin.  Muutosvalmennuksessa sinut ohjataan löytämään omat jumikohtasi ja löydät valmentajan avulla omia voimavaroja muuttamaan tapojasi sinua paremmin palveleviksi. Sinun ei tarvitse välttämättä kertoa edes mikä ongelma on, koska teet harjoitteet pääosin mielessäsi valmentajan turvallisesti ohjaamana. Valmennuksissa mukana on NLP:tä, Muutosvalmennusta ja tietenkin valmentajan elämänkokemusta ja persoonaa. Jokainen tapaaminen on vuorovaikutusta sinun ja valmentajan välillä. Valmentaja on kohtaamisessa juuri sinua varten, kuunnellen, tukien ja luottaen aina siihen, että sinulla on paras ratkaisu vireyttäsi tukemaan, koski se sitten unta, ravintoa, liikuntaa, työtä tai vuorovaikutusta.

 

Virvote työkirja -ravinto

Miten syöt itsesi vireäksi

Ravinnon ihanuus ja vaikeus

Syöminen on jokapäiväinen vireyttä antava toiminto, joillakin säännöllisesti noin 3-5 kertaa päivässä, joillakin harvemmin, epäsäännöllisemmin tai useammin.  Nykypäivän ruokavalintojen monipuolisuus, saatavuus ja ravitsemustietojen tulva on voinut tuoda sinulle ylimääräisiä kiloja, valintaongelmia, vatsavaivoja tai huonoa omaatuntoa. Valmennuksessani saat oikeaa tietoa asioista, mutta ei paatoksellista dieettiä tai muutakaan turhaa. Kaikki perustuu sinun omiin valintoihisi. Siihen, mistä sinä pidät. Uni ja oma vuorokausirytmi ovat tärkeä osa syömisen pohjaa. Yhdessä löydämme sinulle oikean, sopivan rytmin päivittäiseen palautumiseen ja syömiseen, alat tekemään laadukkaita valintoja ja opit pureskelun sekä rauhallisen syömisen taidot. Opit myös hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Näiden valintojen avulla ohjaat kehoasi ja mieltäsi hyvään vireystilaan.

 

Liikkumisella lisäät virtaa!

Liikunnan avulla parempaa jaksamista ja parempia unia

Olemme luotuja liikkumaan ja vireänä se sujuu lähes automaattisesti. Kädellisinä, jalallisina ja ajattelevina olentoina koko elämämme on liikkeessä. Silti päivämme saattavat nykyelämässä kulua pääasiassa istuen ja tämä ei tue vireyttä lainkaan.  Liikkumisen ilon ja tehon löytäminen voi joskus olla omista lähtökohdista tai kokemuksista johtuen hankalaa yksin. Joskus voi tarvita kannustusta tai ohjausta itselle sopivaan liikkumiseen, neuvoa lihasten, ryhdin ja ajan löytymiseeen. Jälleen sinä olet keskiössä, eivät hikitreenit, jos et sitä halua :-). Sinun ehdoillasi ja ehdottomasti niin, että saat liikkumisesta lisää virtaa ja vireyttä itsellesi, etkä taakkaa elämääsi. Liikunta on ilo – löydä se osaavan Vireysvalmentajan avulla.

 

Vireysvalmennuksessa haetaan ongelma, lähtökohdat ja tavoite, ohjataan askel askeleelta kohti tavoitetta ja löydetään sinulle rajat työn, levon ja muun elämän väliin.  Valmentajien oma työkokemus, väsymyksen hallinta ja vireyden edistäminen sekä NLP:n työkalut luovat raamit valmennukseen. Ota askel kohti vireyttä valmennuksen avulla.

Saatat myös pitää...