Valmentajana Päivi

0.00 

Alkuhaastattelu on maksuton. Siitä etenemme oman tilanteesi ja tavoitteittesi mukaisesti valmennustapaamisiin, joiden hinta on 95 € /tunti. Täytä ja vastaa muutamaan kysymykseeni alla olevasta painikkeesta, niin otan sinuun yhteyttä alkuhaastattelun merkeissä.

täytä ja vastaa

Valitessasi minut valmentajaksesi, on ytimessä oma jaksamisesi. Se, miten palaudut, nukut ja miksi se on tärkeää oman hyvinvointisi ja turvallisuutesi kannalta. Uni ja vireys ovat työni laaja pohja. Näen asiakkaan aina mielen ja kehon kokonaisuutena, jonka tasapainon eri alueista voit lukea lisää alta tuotekuvauksesta.

Alue, jossa lähivalmennukset ovat mahdollisia on pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun alueella. Jos asut etäämmällä tutustu etävalmennusmahdollisuuteen.

Kuvaus

Valmennusta vireyden tukemiseen

Valmennuksessa rakennat omaa vireyttäsi. Valmennusprosessin aikana tulet aidosti kuulluksi ja kohdatuksi sekä pääset tutkimaan omia kokemuksiasi, ongelmiasi ja tunteitasi luottamuksella, turvallisesti ja hallitusti. Valmennuksessa löytyvät omat keinosi ja tapasi elämäsi hallintaan. Valmentaja vastaa prosessista auttaen sinua löytämään  vahvuuksiasi sekä tukemaan ja lisäämään voimavarojasi elämäsi ongelmakohdissa.

Aloitamme aina alkuhaastattelulla, jonka aikana tutustumme, keskustelemme ja teemme valmennussopimuksen, jossa sovitaan prosessin etenemisestä. Valmennus on aina yksilökohtaista ja luottamuksellista.

Virvote työkirja - Mieli

Mielesi johtaa sinut vireyteen.

Kaikki perustuu toimintatavan muutokseen

Meillä kaikilla on omia tapoja tehdä ja ajatella asioita. Vireys on pitkälti kiinni siitä, millaisiksi nämä ovat elämän saatossa muodostuneet. Joskus ajatukset ja tavat eivät johda hyvään tai eivät palvele enää tarkoitustaan. Tapa vain on juuttunut mieleen, kehoon ja ajatteluun ja vie vireyttäsi alaspäin.  Muutosvalmennuksessa sinut ohjataan löytämään omat jumikohtasi ja löydät valmentajan avulla omia voimavaroja muuttamaan tapojasi sinua paremmin palveleviksi. Sinun ei tarvitse välttämättä kertoa edes mikä ongelma on, koska teet harjoitteet pääosin mielessäsi valmentajan turvallisesti ohjaamana. Valmennuksissa mukana on NLP:tä, Muutosvalmennusta ja tietenkin valmentajan elämänkokemusta ja persoonaa. Jokainen tapaaminen on vuorovaikutusta sinun ja valmentajan välillä. Valmentaja on kohtaamisessa juuri sinua varten, kuunnellen, tukien ja luottaen aina siihen, että sinulla on paras ratkaisu vireyttäsi tukemaan, koski se sitten unta, ravintoa, liikuntaa, työtä tai vuorovaikutusta.

 

unikuva

Millainen unesi – sellainen vireytesi.

Uni vireyden tukena

Nukkuminen palauttaa sekä kehoa että mieltä, joten uni on vireyden ehdoton perusta. Unen laatu tai määrä saattaa kuitenkin olla riittämätön syystä tai toisesta. Univalmennuksessa saat tarpeesi mukaan tietoa unen rakenteista sekä taitoa untasi tukemaan. Vireysvalmentajan avulla rakennat vuorokautesi niin, että hyvä uni on mahdollinen.  Unesi juuret ovat geeneissäsi mutta lisäksi ikäsi, elämäntilanteesi, terveydentilasi ja päivittäinen toimintasi johtavat vuorokautiseen unitilaasi. Valmentajan avulla opit arvostamaan untasi ja tukemaan sen avulla omaa vireystasoasi monin eri tavoin. Opit halutessasi myös tulkitsemaan omia unisymboleitasi, sillä sen kautta alitajuntasi ohjaa sinua sinulle oikeaan suuntaan. Tämä ei tarkoita yleistä unien tulkintaa, vaan sitä, että juuri sinä osaat tulkita omaa unikieltäsi

 

Oma vireys tarvitsee omat rajat työssäkin.

Työstä iloa, tulosta ja vuorovaikutusta

Työ on iso osa elämää ja vireyttä. Siihen kuuluu niin kotityö, palkkatyö kuin yrittäjyys. Ja noiden asioiden sisällä skaala on laaja ja ikään sovittuva; Lapsena leikki on työ, nuorena opiskelu on työ, aikuistuessa oma koti ja perhe on monelta osin työtä, harrastaminenkin on osin työtä ja toisesta ihmisestä huolenpito on ehdottomasti työtä. Emme siis puhu pelkästään työstä, josta saa palkkaa tai rahallista tulosta. Valmennuksessa työtä käsitellään siis laajana, elämään ja omaan vireyteen liittyvänä tekemisenä. Usein työstä syntyvät ongelmat liittyvät palkkatyön tai yrittäjyyden aikatauluihin, vuorovaikutukseen, osaamisen ja työn kohtaamiseen, väsymiseen, turtumiseen…. (voit täydentää listaa oman kokemuksesi myötä, jota meillä kaikilla varmasti löytyy.)

 

Vireysvalmennuksessa haetaan ongelma, lähtökohdat ja tavoite, ohjataan askel askeleelta kohti tavoitetta ja löydetään sinulle rajat työn, levon ja muun elämän väliin.  Valmentajien oma työkokemus, väsymyksen hallinta ja vireyden edistäminen sekä muutosvalmennuksen työkalut luovat raamit valmennukseen. Ota selkeä askel kohti vireyttä!

Saatat myös pitää...