Tänä päivänä ihmisillä tuntuu olevan todella kiire. Kursseille ja luennoille ilmoittaudutaan, mutta sitten huomataan, ettei niille ehditäkään osallistua. Joskus myös arki vie mennessään ja televisio sekä älylaitteet kutsuvat rentoutumaan. Ilman opiskelua ihminen ei kuitenkaan kehity vaan jää junnaamaan paikalleen. Ja jos junnaa paikallaan, ei tapahdu muutosta. Ja ilman muutosta et voi päästä kohti unelmiesi elämää.

Tässä viisi vinkkiä kuinka voisit tehdä itsesi kehittämisestä helpompaa:kansi-ja-uni

  1. lataa itsellesi jokin audiokirja ja kuuntele sitä aina kun matkustat töihin
  2. kuuntele Yle Puhetta – siellä on välillä merkittäviä asioita käsittelyssä ja saat helposti käsityksen siitä mikä on in
  3. varaa joka ilta itsellesi vartti aikaa lukemiselle
  4. lataa jokin e-kirja puhelimeen, tabletille tai jollekin e-kirjalukulaitteelle ja lue sitä aina kun on hetki aikaa
  5. kirjoita kiitollisuuspäiväkirjaa, kiitollisuuden vallassa et voi olla yhtäaikaisesti ahdistunut, masentunnut jne, kiitollisuus voi johtaa sinut muiden oppimisteiden äärelle

Näillä vinkeillä pääset alkuun. Tutustu myös meidän e-kirjoihin, joiden avulla voit nostaa vireytesi uudelle tasolle ja sitä kauttaa lisätä mahdollisuuksiasi kehittyä ihmisenä. Erityisesti Virvote -pikaopas on suunnattu kiireiselle ihmiselle eikä vaadi suurta panostusta, jotta kirjan kanssa pääsee alkuun vireyden tiellä

Terveisin,

Anu