Oma vireysvalmennus

95.00 

Oma päätös ja tahtotila vie tavoitteisiin.

Joskus kuitenkin tarvitaan tukea selkeyttämään tavoitetta, tietä tavoitteseen tai ohjausta tietyssä matkan vaiheessa.

Oma vireysvalmennus tarjoaa juuri tätä. Teemme lähivalmennusta etenkin Hyvinkää-Lohja-Loppi-Nurmijärvi – Vantaa akselilla kokonaisvaltaisen vireyden puolesta. Aiheet ja valmentaja vaihtelevat aina asiakkaan tarpeen mukaan. Jos haluat saada ammattilaisen valmentajan apua omalle matkallesi parempaan mielentilaan, uneen, ravintotilaan, liikkumiseen tai työssä jaksamiseen, varaa aika alkuhaastatteluun. Lue lisää vireysvalmennuksesta alta. Hinta on tapaamiskerran hinta, ja otamme sinuun yhteyttä tapaamisen sopimiseen ostettuasi tuotteen.

Kuvaus

Valmennusta vireyden tukemiseen

Ota yhteyttä, kun haluat tutkia tai muuttaa toimintatapojasi, untasi, ravitsemustasi, liikkumistasi, työelämääsi tai ylipäätään jotakin elämäsi ongelmakohtia.

Valmennuksessa sinä rakennat omaa vireyttäsi vireysvalmentajan tuella. Valmennusprosessin aikana tulet aidosti kuulluksi ja kohdatuksi sekä pääset tutkimaan omia kokemuksiasi, ongelmiasi ja tunteitasi luottamuksella, turvallisesti ja hallitusti. Sinulla on omat keinosi ja tapasi elämäsi hallintaan, valmentaja vastaa prosessista auttaen sinua löytämään omia vahvuuksiasi ja tukemaan sekä lisäämään voimavarojasi elämäsi ongelmakohdissa.

Aloitamme aina alkuhaastattelulla, jonka aikana tutustumme, keskustelemme ja teemme valmennussopimuksen, jossa sovitaan prosessin etenemisestä. Joskus voi riittää vain tämä noin kahden tunnin keskustelu ja mahdolliset harjoitteet, joskus tarvitaan useampia n. tunnin kestäviä jatkotapaamisia, tai puhelintsekkauksia. Valmennus on aina yksilökohtaista ja luottamuksellista. Valmentajan valitset itse – katso esittelymme ja päätä, kuka on sinulle sopivin. Voit myös käyttää kaikkien asiantuntemusta hyväksesi, tämä selviää alkuhaastattelussasi jo automaattisesti tarpeistasi.   Alla esimerkkejä valmennuksistamme:

 

Virvote työkirja - Mieli

Mielesi johtaa sinut vireyteen.

Toimintatavan muutos

Meillä kaikilla on omia tapoja tehdä ja ajatella asioita. Vireys on pitkälti kiinni siitä, millaisiksi nämä ovat elämän saatossa muodostuneet. Joskus ajatukset ja tavat eivät johda hyvään tai eivät palvele enää tarkoitustaan. Tapa vain on juuttunut mieleen, kehoon ja ajatteluun ja vei vireyttäsi alaspäin.  Muutosvalmennuksessa sinut ohjataan löytämään omat jumikohtasi ja löydät valmentajan avulla omia voimavaroja muuttamaan tapojasi sinua paremmin palveleviksi. Sinun ei tarvitse välttämättä kertoa edes mikä ongelma on, koska teet harjoitteet pääosin mielessäsi valmentajan turvallisesti ohjaamana. Valmennuksissa mukana on NLP:tä, Muutosvalmennusta ja tietenkin valmentajan elämänkokemusta ja persoonaa. Jokainen tapaaminen on vuorovaikutusta sinun ja valmentajan välillä. Valmentaja on kohtaamisessa juuri sinua varten, kuunnellen,tukien ja luottaen aina siihen, että sinulla on paras ratkaisu vireyttäsi tukemaan, koski se sitten unta, ravintoa, liikuntaa, työtä tai vuorovaikutusta.

 

unikuva

Millainen unesi – sellainen vireytesi.

Uni vireyden tukena

Nukkuminen palauttaa sekä kehoa että mieltä, joten uni on vireyden ehdoton perusta. Unen laatu tai määrä saattaa kuitenkin olla riittämätön syystä tai toisesta. Univalmennuksessa saat tarpeesi mukaan tietoa unen rakenteista sekä taitoa untasi tukemaan. Vireysvalmentajan avulla rakennat vuorokautesi niin, että hyvä uni on mahdollinen.  Unesi juuret ovat geeneissäsi mutta lisäksi ikäsi, elämäntilanteesi, terveydentilasi ja päivittäinen toimintasi johtavat vuorokautiseen unitilaasi. Valmentajan avulla opit arvostamaan untasi ja tukemaan sen avulla omaa vireystasoasi monin eri tavoin. Opit halutessasi myös tulkitsemaan omia unisymboleitasi, sillä sen kautta alitajuntasi ohjaa sinua sinulle oikeaan suuntaan. Tämä ei tarkoita yleistä unien tulkintaa, vaan sitä, että juuri sinä osaat tulkita omaa unikieltäsi.

 

Virvote työkirja -ravinto

Miten syöt itsesi vireäksi?

Ravinnon ihanuus ja vaikeus

Syöminen on jokapäiväinen vireyttä antava toiminto. Joillakin säännöllisesti noin 3-5 kertaa päivässä. Joillakin harvemmin, epäsäännöllisemmin tai useammin.  Nykypäivän ruokavalintojen monipuolisuus, saatavuus ja ravitsemustietojen tulva on voinut tuoda sinulle ylimääräisiä kiloja, valintaongelmia, vatsavaivoja tai huonoa omaatuntoa. Ravintovalmennuksessa saat oikeaa tietoa asioista, mutta ei paatoksellista dieettiä tai muutakaan turhaa. Kaikki perustuu sinun omiin valintoihisi. Siihen, mistä sinä pidät. Uni ja oma vuorokausirytmi ovat tärkeä osa syömisen pohjaa. Vireysvalmentajan avulla löydät oikean, sinulle sopivan rytmin päivittäiseen palautumiseen ja syömiseen, alat tekemään laadukkaita valintoja ja opit pureskelun sekä rauhallisen syömisen taidot. Opit myös hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Näiden valintojen avulla ohjaat kehoasi ja mieltäsi hyvään vireystilaan.

Virvote työkirja - Liikunta

Miten lisäät liikkumisella vireyttäsi?

 

 

 

Liikkumisella lisäät virtaa!

Olemme luotuja liikkumaan ja vireänä se sujuu lähes automaattisesti. Kädellisinä, jalallisina ja ajattelevina olentoina koko elämämme on liikkeessä. Silti päivämme saattavat nykyelämässä kulua pääasiassa istuen ja tämä ei tue vireyttä lainkaan.  Liikkumisen ilon ja tehon löytäminen voi joskus olla omista lähtökohdista tai kokemuksista johtuen hankalaa yksin. Joskus voi tarvita kannustusta tai ohjausta itselle sopivaan liikkumiseen, neuvoa lihasten, ryhdin ja ajan löytymiseeen. Jälleen sinä olet keskiössä, eivät hikitreenit, jos et sitä halua :-). Sinun ehdoillasi ja ehdottomasti niin, että saat liikkumisesta lisää virtaa ja vireyttä itsellesi, etkä taakkaa elämääsi. Liikunta on ilo – löydä se osaavan Vireysvalmentajan avulla.

 

Oma vireys tarvitsee omat rajat työssäkin.

Työstä iloa, tulosta ja vuorovaikutusta

Työ on iso osa elämää ja vireyttä. Siihen kuuluu niin kotityö, palkkatyö kuin yrittäjyys. Ja noiden asioiden sisällä skaala on laaja ja ikään sovittuva; Lapsena leikki on työ, nuorena opiskelu on työ, aikuistuessa oma koti ja perhe on monelta osin työtä, harrastaminenkin on osin työtä ja toisesta ihmisestä huolenpito on ehdottomasti osin työtä. Emme siis puhu pelkästään työstä, josta saa välttämättä palkkaa tai rahallista tulosta, joskin se on usein se, joka vaikuttaa muiden töiden iloon ja menestymiseen. Valmennuksessa työtä käsitellään siis laajana, elämään ja omaan vireyteen liittyvänä asiana, mutta useimmat ongelmat ovat hyvinkin liittyväisiä palkkatyön tai yrittäjyyden aikatauluihin, vuorovaikutukseen, osaamisen ja työn kohtaamiseen, väsymiseen, turtumiseen…. (voit täydentää listaa oman kokemuksesi myötä, jota meillä kaikilla varmasti löytyy.)

Vireysvalmennuksessa haetaan ongelma, lähtökohdat ja tavoite, ohjataan askel askeleelta kohti tavoitetta ja löydetään sinulle rajat työn, levon ja muun elämän väliin.  Valmentajien oma työkokemus, väsymyksen hallinta ja vireyden edistäminen sekä muutosvalmennuksen työkalut luovat raamit valmennukseen. Ota askel kohti vireyttä,  työniloa ja -imua!

Hankalista elämäntilanteista eteenpäin

Joskus elämä jumittaa esimerkiksi eron kohdalla. Silloin voit nopeuttaa selviämistäsi ja uuden elämän aloittamista valmentajan avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oma vireysvalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.