Virvote työkirja – Liikunta e-kirja

10.00 

Haetko vastauksia seuraavanlaisiin kysymyksiin: Miksi liikkuisin, miten liikkuisin ja miten valitsen oman lajini?

  • Liikunnan työkirja antaa tietoa ja vastauksia näihin kysymyksiin. Kun ymmärrät miksi sinun kannattaa liikkua ja mikä on tarpeeksi, saat teksteihin kuuluvilla tehtävillä apua ja innostusta siirtää saamasi tieto myös käytäntöön. Näkökulman muutos liikkumiseen ja omaan mielikuvaasi liikkujana helpottaa muutosta kohti parempaa kuntoa ja vireyttä. Itsellesi sopivan liikunnan löydettyäsi voimaannut ottamaan seuraavia askeleita kohti kokonaisvaltaista vireytymistä. Tutustu sisältöön lisää alta.
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Virvote työkirja – Liikunta e-kirja

Liikunta e-kirja kuuluu suosittuun Virvote kirjasarjaan. Tässä kirjassa pureudutaan erityisesti siihen miten juuri sinä voisit lisätä liikuntaa ja löytää omanlaisen lajisi. Tämä soveltuu erityisesti sinulle, joka haluat aloittaa liikkumisen etkä tiedä mistä aloittaa. Liikunnan työkirjan avulla pyrimme auttamaan sinua tunnistamaan omia ongelmakohtiasi liikunnan suhteen ja löytämään itsellesi sopivia keinoja lisätä liikuntaa tai aloittaa kokonaan uusi elämä liikunnan parissa.

Kirja noudattaa samaa viiden kohdan periaatetta kuin alkuperäinen Virvote kirja eli kirja on jaoteltu viiten osioon, joissa kussakin on viisi syventävää tehtävää. Olemme paneutuneet erityisesti siihen, että aktivoimme sinua muuttamaan omaa elämääsi tehtävien avulla. Tehtävät ovat monipuolisia ja varmasti avaavat silmiä uusille suunnille sekä luovat pohjaa pysyvälle muutokselle.

Olemme varmoja, että sinulla on jo kaikki se tieto minkä tarvitset liikkuaksesi. Kirjan lukemisen ja tehtävien tekemisen jälkeen voit lähteä liikkumaan ilman turhia paineita, osata arvostaa hyötyliikuntaa ja löytää liikunnasta iloa. Ymmärrät myös kuinka tärkeää on kuunnella kehosi viestejä ja liikkua oman tarpeensa mukaan sekä jaksat paremmin. Tällöin voit ottaa käyttöön itsessäsi olevan tiedon kohti parempaa kuntoa.

Kirjan ostettuasi liitämme sinut myös facebook-ryhmään, jossa voit saada vertaistukea sekä kysellä mieltäsi askarruttavista asioista sekä Anulta että Päiviltä. Näin et jää yksin muutoksesi kanssa, vaan tuemme sinua niin hyvin kuin mahdollista.

 

Liikunnan työkirjan sisällysluettelo on seuraava:

 

Esipuhe

Johdanto

1 Merkitys

Liikunnan hyödyt

Mieliala ja vireys

Liikunta ja uni

Liikunta, aineenvaihdunta ja painonhallinta

Seksi

2 Annostelu

Liikunnan tarve on yksilöllistä

Säännöllisyys

Työ ja liikunta

Hyötyliikunta

Lihakset ja ikääntyminen

3 Esteettömyys

Jos ei tiedä mitä haluaa, ei halua tarpeeksi.

Fyysiset rajoitukset

Liikunnan aika

Aikavarkaat

Liikkuminen ei ole rahasta tai välineistä kiinni

4 Mielikuvitusta

Asenne liikuttaa

Syy liikkua

Rajaton

Mielikuvitusta – mielikuvia

Mielikuvitusta liikuntaan vai liikunnasta mielikuvitusta?

5 Kivaa

Kivaa liikuntaa

Omaa kivaa

Iloa arkeen

Luonnosta mielihyvää ja haasteita

Iloa unelmista

Kirjan on kirjoittanut Anu Kosonen ja Päivi Saarijärvi. Anu Kosonen on ravitsemusasiantuntija, personal trainer ja elämän taiteilija, joka ohjaa ihmisiä työssään parempaan jaksamiseen ja terveyteen. Päivi Saarijärvi on FRM-ohjaaja ja unen puolestapuhuja. Päiviltä on ilmestyt yhteisen Virvote-kirjasarjamme  lisäksi myös Väsymys työelämässä – riskit ja hallinta kirja.

Virvote työkirjasarjaan kuuluvat Liikunnan lisäksi Mielen, Unen, Ravinnon ja Työn työkirjat. Paneutumalla yhteen tai kaikkiin työkirjoihin voit nostaa oman vireytesi ihan uudelle tasolle.

Tämän Virvote-työkirja kympillä!

Tilattuasi ja maksettuasi Liikunnan työkirjan saat kirjan sähköpostiisi pdf – tiedostona. Saatuasi pdf:n voit ladata sen kolme kertaa seuraavan 20 päivän aikana.

Lisäksi halutessasi liitämme sinut facebook- ryhmään, jossa voit kysellä kirjan tehtävistä, vireydestä tai kommentoida kirjasta heränneitä ajatuksia. Pääset mukaan ryhmään laittamalla viestiä info@virvote.fi sähköpostiin.

Jos et ole kirjaan tyytyväinen, lupaamme 100 % rahat takaisin.

Jos luettuasi ja tehtävät tehtyäsi tunnet, että et saanut kirjasta lainkaan uutta pontta vireyteesi, ilmoita se meille. Saatuamme viestisi ja erityisesti  oman ehdotuksesi kirjan parantamiseksi palautamme sinulle kirjan hinnan kokonaisuudessaan takaisin.

Huomaathan, että palvelumme on tarkoitettu hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen ei suoranaiseen sairauksien hoitoon. Jos epäilet sairastavasi jotain, käänny lääkärin tai terapeutin puoleen. Jos jo sairastat jotain ja teet muutoksia ohjeidemme mukaan, neuvottele hoitovastuuhenkilösi kanssa muutoksien sopivuudesta. Tarvittaessa myös me ohjaamme jatkohoitoihin, jos koemme siihen tarvetta. 

Saatat myös pitää...