Virvote työkirja – Mieli e-kirja

10.00 

Mielen työkirjan tekstien ja tehtävien avulla löydät uutta pontta ja tukea valinnoillesi kohti haluamaasi vireämpää  elämää.  Lähtökohta on aina omat toiveesi ja tavoitteesi. Työkirja tähtää arvojesi ja motivaatiosi kirkastamiseen. Niiden kautta selkeytyvät myös keinot tavoitteisiin pääsyyn, oli kyse sitten paremmasta unesta, painonhallinnasta, liikunnasta tai ihmissuhteista.

Selaa alaspäin tuotteen lisäkuvaukseen

Kuvaus

Virvote työkirja – Mieli

on jatkoa suositulle Virvote kirjalle. Tässä kirjassa pureudutaan erityisesti mielen haasteisiin, arvomaailmaan ja motivaation löytämiseen vireyttä unohtamatta. Tämä soveltuu erityisesti sinulle, joka olet aloittanut elämäntapamuutoksen jo monta kertaa ilman pysyviä tuloksia. Mielen työkirjan avulla pyrimme löytämään juuri sinun motivaatiotasi nostavat tekijät ja tuomaan tietoisuuteesi sen, että aina voit valita.

Kirja noudattaa samaa viiden kohdan periaatetta kuin alkuperäinen Virvote kirja eli kirja on jaoteltu viiten osioon, joissa kussakin on viisi syventävää tehtävää. Olemme paneutuneet erityisesti siihen, että aktivoimme sinua muuttamaan omaa elämääsi tehtävien avulla. Tehtävät ovat monipuolisia ja varmasti avaavat silmiä uusille suunnille sekä luovat pohjaa pysyvälle muutokselle.

Olemme varmoja, että sinulla on jo kaikki se tieto minkä tarvitset. Kirjan lukemisen ja tehtävien tekemisen jälkeen ajattelet erilailla omista tavoitteistasi, tunnet itsesi ja itseesi vaikuttavat asiat paremmin, uskalla tehdä muutoksen ja koet olevasi voimautunut. Tällöin voit ottaa käyttöön itsessäsi olevan tiedon kohti parempaa elämää.

Kirjan ostettuasi liitämme sinut myös facebook-ryhmään, jossa voit saada vertaistukea sekä kysellä mieltäsi askarruttavista asioista sekä Anulta että Päiviltä. Näin et jää yksin muutoksesi kanssa, vaan tuemme sinua niin hyvin kuin mahdollista.

Mielen työkirjan sisällysluettelo on seuraava:

1 Arvot

Arvojen lähtökohdat

Arvot ja motivaatio

Arvot pohjana tekemiselle

Arvojen kautta tasapainoon

Arvot yhteistyössä

2 Automaattiset ajatukset

Automaattisten ajatusten historiaa

Ajatusten polut

Tapa ajatella

Ajatukset toiminnan esteinä

Ajatukset toiminnan tukena

3 Mielenhallinta

Kuka haluat olla?

Pysähtyminen ja läsnäolon taito

Löysin rantein

Ajatusten ohjaaminen

Mielikuvilla mestariksi

4 Myönteinen elämänkatsomus

Myönteisyys

Positiivisesti rohkea

Asennetta

Ajatuksista tekoihin

Armollisuutta

5 Lauma

Laumaeläin

Laumassa on voimaa

Turvallisesti laumassa

Arvosta itseäsi ja laumaasi

Yksilönä laumassa

Kirjan on kirjoittanut Anu Kosonen ja Päivi Saarijärvi. Anu Kosonen on ravitsemusasiantuntija, personal trainer ja elämän taiteilija, joka ohjaa ihmisiä työssään parempaan jaksamiseen ja terveyteen. Päivi Saarijärvi on FRM-ohjaaja ja unen puolestapuhuja. Päiviltä on ilmestyt yhteisen Virvote-kirjamme lisäksi myös Väsymys työelämässä – riskit ja hallinta kirja.

Mielen työkirjaa seuraavat luonnollisesti myös Unen, Ravinnon, Liikunnan ja Työn työkirjat. Paneutumalla yhteen tai kaikkiin työkirjoihin voit nostaa oman vireytesi ihan uudelle tasolle.

Tämän Virvote-työkirjan saat hintaan 10 €

Tilattuasi ja maksettuasi Mielen työkirjan saat kirjan sähköpostiisi pdf – tiedostona. Saatuasi pdf:n voit ladata sen kolme kertaa seuraavan 20 päivän aikana.

Lisäksi halutessasi liitämme sinut facebook- ryhmään, jossa voit kysellä kirja tehtävistä, vireydestä tai kommentoida kirjasta heränneitä ajatuksia. Pääset mukaan ryhmään laittamalla viestiä info@virvote.fi sähköpostiin.

Jos et ole kirjaan tyytyväinen, lupaamme 100 % rahat takaisin.

Jos luettuasi ja tehtävät tehtyäsi tunnet, että et saanut kirjasta lainkaan uutta pontta vireyteesi, ilmoita se meille. Saatuamme viestisi ja erityisesti  oman ehdotuksesi kirjan parantamiseksi palautamme sinulle kirjan hinnan kokonaisuudessaan takaisin.

Huomaathan, että palvelumme on tarkoitettu hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen ei suoranaiseen sairauksien hoitoon. Jos epäilet sairastavasi jotain, käänny lääkärin tai terapeutin puoleen. Jos jo sairastat jotain ja teet muutoksia ohjeidemme mukaan, neuvottele hoitovastuuhenkilösi kanssa muutoksien sopivuudesta. Tarvittaessa myös me ohjaamme jatkohoitoihin, jos koemme siihen tarvetta. 

Saatat myös pitää...