Virvote työkirja – Työ e-kirja

10.00 

Haetko vastauksia seuraavanlaisiin kysymyksiin: Miten voisin työssä paremmin, miten tulisin työtovereitteni kanssa toimeen ja miten jättäisin työt työpaikalle?

Työn työkirja antaa tietoa ja vastauksia näihin kysymyksiin. Kun ymmärrät miten sinun kannattaa toimia edistääksesi työilmapiiriä, muuttaaksesi omia toimintatapoja tai asenteitasi työtä kohtaan, saat teksteihin kuuluvilla tehtävillä apua ja innostusta siirtää saamasi tieto myös käytäntöön. Näkökulman muutos omaan työhön ja mielikuvaasi siitä helpottaa muutosta kohti parempaa jaksamista töissä. Itsellesi sopivan työtavan löydettyäsi voimaannut ottamaan seuraavia askeleita kohti kokonaisvaltaista vireytymistä. Tutustu sisältöön lisää alta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Virvote työkirja – Työ e-kirja

Työ e-kirja kuuluu suosittuun Virvote kirjasarjaan. Tässä kirjassa pureudutaan erityisesti siihen miten juuri sinä voisit saada enemmän irti työstäsi ja jaksaa paremmin sen vaatimusten kanssa. Tämä soveltuu erityisesti sinulle, joka haluat voida paremmin töissä, stressata vähemmän ja toimia työtovereiden kanssa sujuvammin. Työn työkirjan avulla pyrimme auttamaan sinua tunnistamaan omia ongelmakohtiasi työntekosi suhteen ja löytämään itsellesi sopivia keinoja parantaa työympäristöäsi tai päästä työnimuun paremmin.

Kirja noudattaa samaa viiden kohdan periaatetta kuin alkuperäinen Virvote kirja eli kirja on jaoteltu viiten osioon, joissa kussakin on viisi syventävää tehtävää. Olemme paneutuneet erityisesti siihen, että aktivoimme sinua muuttamaan omaa elämääsi tehtävien avulla. Tehtävät ovat monipuolisia ja varmasti avaavat silmiä uusille suunnille sekä luovat pohjaa pysyvälle muutokselle.

Olemme varmoja, että sinulla on jo kaikki se tieto minkä tarvitset voidaksesi hyvin työpaikallasi. Kirjan lukemisen ja tehtävien tekemisen jälkeen voit lähteä töihin ilman turhia paineita, jättää työt työpaikalle ja viihtyä paremmin työtovereidesi kanssa. Ymmärrät myös kuinka tärkeää on kuunnella työkavereitasi ja ymmärtää, ettei toisen toiminta välttämättä johdu sinusta sekä jaksat paremmin. Tällöin voit ottaa käyttöön itsessäsi olevan tiedon kohti mielekkäämpää työntekoa.

 

TYÖN työkirjan sisällysluettelo on seuraava:

 

Esipuhe

Johdanto

1 Ilo

Merkityksellinen työ

Työn positiiviset puolet

Uskalla iloita!

Hymyile!

Myönteinen ilmapiiri tukee työtä ja luovuutta

2 Kohtuullisuus

Kahdeksan tunnin sääntö

Ihminen ei ole täydellinen

Etäisyyttä työhön

Työnjako kannattaa

Vastuullista kohtuutta

3 Vuorovaikutus

Yhteisyys on voimaa

Ihmisyys ilmenee vuorovaikutuksessa

Reilua palautetta

Viestintä

Pelisäännöt ja arvojen sisäistäminen

4 Ergonomia

Ryhti

Istuminen

Turvallisuus, vireys ja viihtyvyys

Aistit työssä

Nykypäivän työtila

5 Stressi

Rasitus ja paine

Stressin fysiologia

Pitkittynyt stressi

Asenne ja arvot

Stressistä kehittymiseen

Kirjan on kirjoittanut Anu Kosonen ja Päivi Saarijärvi. Anu Kosonen on ravitsemusasiantuntija, personal trainer ja elämän taiteilija, joka ohjaa ihmisiä työssään parempaan jaksamiseen ja terveyteen. Päivi Saarijärvi on FRM-ohjaaja ja unen puolestapuhuja. Päiviltä on ilmestyt yhteisen Virvote-kirjasarjamme  lisäksi myös Väsymys työelämässä – riskit ja hallinta kirja.

Virvote työkirjasarjaan kuuluvat Työn lisäksi Mielen, Unen, Ravinnon ja Liikunnan työkirjat. Paneutumalla yhteen tai kaikkiin työkirjoihin voit nostaa oman vireytesi ihan uudelle tasolle.

Tämän Virvote-työkirjan saat kympillä!

Tilattuasi ja maksettuasi Työn työkirjan saat kirjan sähköpostiisi pdf – tiedostona. Saatuasi pdf:n voit ladata sen kolme kertaa seuraavan 20 päivän aikana.

Halutessasi voit kysellä kirjan tehtävistä, vireydestä tai kommentoida kirjasta heränneitä ajatuksia virvote (at) gmail.com sähköpostin  tai yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme mahdollisimman pian, viimeistään viikon sisällä.

Jos et ole kirjaan tyytyväinen, lupaamme 100 % rahat takaisin.

Jos luettuasi ja tehtävät tehtyäsi tunnet, että et saanut kirjasta lainkaan uutta pontta vireyteesi, ilmoita se meille. Saatuamme viestisi ja erityisesti  oman ehdotuksesi kirjan parantamiseksi palautamme sinulle kirjan hinnan kokonaisuudessaan takaisin.

Huomaathan, että palvelumme on tarkoitettu hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen ei suoranaiseen sairauksien hoitoon. Jos epäilet sairastavasi jotain, käänny lääkärin tai terapeutin puoleen. Jos jo sairastat jotain ja teet muutoksia ohjeidemme mukaan, neuvottele hoitovastuuhenkilösi kanssa muutoksien sopivuudesta. Tarvittaessa myös me ohjaamme jatkohoitoihin, jos koemme siihen tarvetta. 

Saatat myös pitää...